ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Дугарь підтвердила, що листується із Зеленським

21.05.2021, 11:42
Фото – Укрінформ
Фото – Укрінформ

Військова медсестра Яна Дугарь, яку обвинувачують у причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета, підтвердила, що справді листується з президентом Володимиром Зеленським.

Про це вона написала у Facebook, повідомляє “Українська правда”.

“Мені надходить чимало запитань стосовно пресконференції президента Володимира Зеленського і того, що маю з ним пряме листування! Це дійсно так!!! Свого часу я довго шукала можливість знайти доступ до президента і зрештою його знайшла!” – написала Дугарь.

Вона зазначила, що “листування між двома і більше людьми – це нормально” і що їй “важливо було донести свою історію, бачення і переживання” від того, що відбувається зі нею та іншими обвинуваченими в цій справі – Юлією Кузьменко та Андрієм Антоненком.  

Дугарь також попросила “поставитися з розумінням” до приватності її спілкування із Зеленським і додала, що “головний бій за правду – попереду”.

Як повідомляв ІМІ, 20 травня Президент України Володимир Зеленський сказав, що листується з Яною Дугарь, і показав журналісту з каналу “Наш” Максу Назарову екран телефона з діалогом. Водночас президент попросив Назарова не озвучувати його іншим.

Liked the article?
Help us be even more cool!