ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

До вбивства Шеремета можуть бути причетні бійці Нацгвардії - Князєв

14.03.2017, 10:15

У вбивстві журналіста Павла Шеремета можуть бути замішані бійці Національної гвардії України. Про це повідомив голова Національної поліції України Сергій Князєв в інтерв'ю DW.

“У тому числі”, - відповів Князєв на запитання, чи розглядає поліція версію про причетність до вбивства журналіста бійців Нацгвардії, попросивши у суду доступ до телефонних дзвінків, здійснених з місця розташування бази полку “Азов”.

Також Князєв зазначив, що вбивці Шеремета були добре підготовлені, тому цей злочин досі не розкрито. “Цей злочин вчинили люди, які дуже ретельно до нього підготувались і максимально зменшили кількість своїх помилок”, - сказав він.

На запитання, чому не можуть знайти людей, які є на відеозаписах, Князєв відповів:

“Так. Вони є на відеозаписах, які ми зібрали у перші три дні (після вбивства журналіста 20 липня 2016 року - ред.). Весь цей час ми вивчали записи, перевірили величезну кількість інформації. Результати показали у лютому. Повірте, над розслідуванням цієї справи працює величезна кількість людей у поліції. Паралельно працює і тісно співпрацює з нами ще й цілий департамент СБУ. Однак весь негатив чомусь дістається нам”.

Також він додав, що поліція тісно співпрацює з СБУ у цій справі і суперечок у розслідуванні вбивства Павла Шеремета між службами немає.

Він також прокоментував заяву народного депутата Антона Геращенка про схожість спроби замаху на нього з убивством Шеремета.

“Антон Геращенко - політик. Він має право висловлювати свої думки, версії тощо. Я гарантую, що у нього немає доступу до матеріалів слідства”, - заявив Князєв.

Як повідомляв ІМІ, 8 лютого заступник голови Національної поліції Олександр Вакуленко заявив, що слідство визначило пріоритетну версію вбивства журналіста Павла Шеремета, пов'язану з професійною діяльністю Шеремета як на території України, так і за її межами.

8 лютого заступник голови Нацполіції - начальник Головного слідчого управління Олександр Вакуленко заявив, що вибуховий пристрій, в результаті спрацьовування якого загинув журналіст Павло Шеремет, мав у своєму складі протипіхотну міну.

Журналіст Павло Шеремет помер після вибуху автомобіля, у якому знаходився, в результаті травматичного шоку і значної крововтрати.

У Києві 20 липня 2016 року в результаті вибуху автомобіля загинув відомий журналіст Павло Шеремет, який їхав в машині. Автомобіль належав керівнику “Української правди” Олені Притулі, її в машині не було.

Фото - EPA/UPG

Liked the article?
Help us be even more cool!