ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Дмитро Комаров продав за 1 млн грн своє авто, щоб допомогти ЗСУ

12.07.2022, 17:24
Фото – фейсбук Дмитро Комаров
Фото – фейсбук Дмитро Комаров

Ведучий програми “Світ навиворіт” Дмитро Комаров продав за 1 мільйон гривень своє авто Сhrysler Сrossfire. Гроші підуть на потреби Збройних сил України.

Про це ведучий повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

“У свій день народження я оголосив благодійний аукціон та виставив на продаж свою рідкісну машину. Мета – допомогти ЗСУ. Ми з колегами переглянули сотні ставок, обдзвонили реальних претендентів, відсіяли жартівників та вигадані ставки та визначили реальних претендентів на перемогу. Найбільшу суму – 1 мільйон гривень – запропонувала не конкретна людина, а компанія молодих людей із комьюніті United Invest Team. Коли я запитав, чим ви займаєтеся, хлопці відповіли – інвестиціями. Нічого в цьому не розумію)” – написав він.

За словами Дмитра, його машину вирішили купити “просто так”, бо “ми точно знаємо, що гроші чесно підуть на користь, а не пропадуть”. 

“Цей мільйон принесе реальну користь нашим захисникам на передку – скоро покажу результат. Я щасливий, що кожного дня знаходжу нові приводи пишатись українцями. Кожен з нас має свій фронт. І ми як ніколи єдині. І непереможні”, – зазначив Комаров.

Як повідомляв ІМІ, в рф ведучого програми “Світ навиворіт” Дмитра Комарова занесли до переліку “ворогів росії” та заборонили вʼїзд на свою територію на 50 років. 

Дмитро Комаров з початку широкомасштабного вторгнення росії в Україну висвітлює наслідки російських обстрілів та бомбардувань у Києві та інших містах.

Liked the article?
Help us be even more cool!