ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Денис Бігус відреагував на позов Порошенка щодо “плівок Медведчука”

06.07.2021, 16:31

Журналіст Денис Бігус пояснив, що громадська організація “Том 14”, яку він очолює і до якої позивається попередній президент Петро Порошенко, не є власником “плівок Медведчука”. Про це він написав у Facebook.

Перед цим адвокат Порошенка Ігор Головань повідомив про позов до “Том 14” (Bihus.Info) та президента Володимира Зеленського. Серед іншого адвокати вимагають оприлюднити всі “плівки Медведчука”, де начебто фігурує Порошенко.

Денис Бігус зазначає, що саме він, а не громадська організація є власником записів, і всі вони вже викладені у відкритий доступ.

Нагадаємо, журналісти Bihus.Info випустили чотири сюжети на основі “плівок Медведчука” – записів, які, на думку журналістів, свідчать про зв’язок голови політради “Опозиційної платформи – За життя” Віктора Медведчука з Петром Порошенком, причетність Медведчука до української частини нафтопродуктопроводу “Самара – Західний напрямок” і участь у переговорах щодо обміну людьми з окупованими територіями. Порошенко та його партія називають записи фейком.

Liked the article?
Help us be even more cool!