ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Порошенко подав до суду на Зеленського і Bihus.Info через “плівки Медведчука”

06.07.2021, 12:21
Фото: Прямий
Фото: Прямий

Народний депутат і попередній глава держави Петро Порошенко подав позов проти президента Володимира Зеленського та громадської організації “Том 14” (Bihus.Info) через “плівки Медведчука”. Про це написав у Facebook адвокат Порошенка Ігор Головань.

Адвокат стверджує, що “керована з президентського офісу і виконана Bihus.Іnfo акція спрямована не проти Медведчука та його співрозмовників, а виключно проти основного політичного опонента Зеленського – Петра Порошенка”. Він просить суд зобов’язати журналістів оприлюднити записи в первісному вигляді й визнати протиправним приховування їх від суспільства.

Нагадаємо, журналісти Bihus.Info випустили чотири сюжети на основі “плівок Медведчука” – записів, які, на думку журналістів, свідчать про зв’язок голови політради “Опозиційної платформи – За життя” Віктора Медведчука з Петром Порошенком, причетність Медведчука до української частини нафтопродуктопроводу “Самара – Західний напрямок” і участь у переговорах щодо обміну людьми з окупованими територіями. Порошенко та його партія називають записи фейком.

Liked the article?
Help us be even more cool!