ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Через карантин декілька видань призупинили випуски друкованих версій

19.03.2020, 17:59
Фото – cuinsight.com
Фото – cuinsight.com

Журнали "Український тиждень", НВ, "Фокус" та газета "Факти" призупинили випуск друкованих версій на час карантину, який має завершитися 3 квітня, повідомляє “Детектор медіа”.

Відповідне рішення пов’язане із закриттям торгових пунктів та логістикою, оскільки служби доставки і реалізації на час карантину припиняють свою роботу.

Натомість редакції журналів пропонують придбати електронні версії видань. Так, "Український тиждень" обіцяє відновити вихід журналу, щойно буде можливість повернутися в точки продажу. Придбати електронну версію журналу можна тут.

Головний редактор НВ Віталій Сич також повідомив, що до випуску друкованого журналу повернуться за кілька тижнів, коли дозволить логістика. "Ми прийняли рішення продовжити передплату на друкований журнал на таку ж кількість номерів, яку зараз будемо змушені пропустити в друкованому вигляді. Але повторюю: ми продовжуємо випускати всі матеріали і викладати їх на сайт усі ці дні. Як бонус усім нашим передплатникам ми також відкриємо підписку до платної частини сайту за 1 грн на їх термін підписки на паперову версію", – сказав він.

Журнал НВ можна передплатити тут.

"Фокус" повідомив, що викладе журнал у PDF-форматі на сайті focus.ua. Сайт focus.ua продовжує роботу в штатному режимі.

Газета "Факти" 19 березня тимчасово призупинила свій вихід друком через карантин, запроваджений у зв’язку із загрозою поширення коронавірусу. Про це головний редактор газети Олександр Швець написав на своїй сторінці у фейсбуку.

"Факти"  тимчасово призупинили вихід газети. Такого в моїй редакторській роботі ще не було жодного разу. <…> Випускати газету, не маючи можливості її потім поширювати, просто безглуздо. Газетні кіоски закрилися. Великі й не дуже великі базари в цей карантинний час теж призупинили свою роботу. Входи в метро, ​​біля яких оптовики продавали ті деякі, що ще продовжували виходити, газети, теж нікому тепер не потрібні: метро, ​​як відомо, не працює", – повідомив він.

Liked the article?
Help us be even more cool!