ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ChatGPT зможе шукати дані в мережі в реальному часі

Чат-бот зі штучним інтелектом ChatGPT після оновлення функціонала тепер зможе шукати інформацію в інтернеті в реальному часі. Дані щодо розширення можливості стосовно надання юзерам відповідей на їхні питання, пише ZN з посиланням на BBC.

В Open AI, де свого часу розробили цей чат, зазначають, що після запровадження змін програма більше не обмежуватиметься базою даних станом на вересень 2021 року. Принаймні саме так було досі. 

В Open AI розповіли, що поки що розширеними функціями ChatGPT можуть користуватися лише преміум-користувачі, проте незабаром вони стануть загальнодоступними.

На думку науковців та експертів зі штучного інтелекту, такі зміни матимуть як позитивні, так і негативні наслідки.

"Коли цієї функції не було, вам потрібно було б зайти в Google, у Twitter або на сайт улюбленого видання новин. Тепер ви можете використовувати її як джерело останніх новин, пліток і поточних подій. Це поглине значну частину вхідних запитів до мереж пошуку та інформаційних агентств. І це добре з погляду отримання швидких відповідей на ваші запитання.

Але якщо ChatGPT не вказуватиме надійні джерела, а лише видаватиме мікс із різної інформації, це призведе до того, що люди сприйматимуть відповіді як достовірні, коли насправді це не так", – зауважує професор бізнес-психології в Університетському коледжі Лондона Томас Чаморро-Премузік.

Як повідомляв ІМІ, компанія OpenAI запускає функцію, що дозволить додатку штучного інтелекту ChatGPT відповідати на голосові запитання та команди користувачів п’ятьма різними голосами. Раніше OpenAI анонсувала Dall-E 3 – найновішу версію своєї програми для конвертації тексту в зображення, що використовує популярний ШІ-чатбот ChatGPT для створення запитів.

Liked the article?
Help us be even more cool!