ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

OpenAI анонсувала останню версію своєї програми для конвертації тексту в зображення – Dall-E 3

21.09.2023, 13:47

OpenAI анонсувала Dall-E 3 – найновішу версію своєї програми для конвертації тексту в зображення, що використовує популярний ШІ-чатбот ChatGPT для створення запитів, пише Reuters.

Dall-E 3 стане доступним для клієнтів ChatGPT Plus і ChatGPT Enterprise у жовтні через прикладний програмний інтерфейс, заявляє компанія. Користувачі зможуть набрати запит на зображення власноруч і відкоригувати його в діалозі з ChatGPT.

"DALL-E 3 може перетворювати тонкі запити в надзвичайно детальні й точні зображення", – йдеться в заяві компанії.

За словами OpenAI, нова версія програми матиме більше захисних механізмів, які обмежуватимуть її здатність генерувати насильницький, дорослий або ненависницький контент.

Програма також зможе відхиляти запити на зображення конкретних публічних діячів чи малюнки, що копіюють стиль живих художників.

OpenAI заявляє, що в митців буде можливість не дозволяти компанії використовувати деякі чи всі їхні роботи для навчання майбутніх конвертерів тексту в зображення.

OpenAI має кількох конкурентів у галузі ШІ, що генерує зображення. Зокрема, Тун’ї Ваньсян від Alibaba, Midjourney та Stability AI, чиї моделі стають дедалі розвиненішими.

Як повідомляв ІМІ, фахове об’єднання американських письменників скерувало до федерального суду Мангеттену позов проти OpenAI від імені провідних письменників, зокрема Джона Ґрішема, Джонатана Френзена, Джорджа Сондерса, Джоді Піколт й автора "Гри престолів" Джорджа Р. Р. Мартіна. Митці звинувачують компанію в незаконному використанні їхніх робіт для тренування популярного ШІ-чатбота ChatGPT.

Марія Ігнатьєва, Валентина Троян

Liked the article?
Help us be even more cool!