ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У ChatGPT запускають функцію озвучення відповідей

Фото – REUTERS
Фото – REUTERS

Компанія OpenAI запускає функцію, що дозволить додатку штучного інтелекту ChatGPT відповідати на голосові запитання та команди користувачів п’ятьма різними голосами.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Bloomberg.

Протягом наступних двох тижнів користувачі зможуть обирати голос у додатку чат-бота від OpenAI. До створення моделі штучного інтелекту, яка б перетворювала текст на людську мову, залучили акторів озвучування.

Також ChatGPT створюватиме аудіоверсію згенерованого за запитом тексту, озвучуючи його обраним голосом. Водночас, попри вміння ChatGPT вигадувати тексти до пісень, співати чат-бот відмовляється.

Нова функція буде доступна власникам щомісячної підписки ChatGPT Plus, яка коштує $20 доларів на місяць, а також корпоративним користувачам.

Як зазначає Bloomberg, запуск функції озвучення відповідей ChatGPT може створити відчуття, що користувачі ведуть із чат-ботом “людянішу” розмову. Окрім цього, за допомогою нової функції чат-бот зможе конкурувати з голосовими асистентами відомих компаній, наприклад Google (Google Assistant), Apple (Siri) або Amazon (Alexa).

Як повідомляв ІМІ, раніше OpenAI анонсувала Dall-E 3 – найновішу версію своєї програми для конвертації тексту в зображення, що використовує популярний ШІ-чатбот ChatGPT для створення запитів.

Liked the article?
Help us be even more cool!