ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Бігусу пропонували $50 тис. за невихід сюжету в ефір

07.05.2020, 16:38
Фото – скріншот з відео Дениса Бігуса
Фото – скріншот з відео Дениса Бігуса

Керівникові проєкту Bihus.info Денису Бігусу пропонували 50 тисяч доларів за невихід сюжету в ефір. Це було 2014 року, і сума становила 600 тисяч гривень (за тим курсом 50 тисяч доларів). Про це Бігус повідомив в інтерв’ю “Цензор.нет”, інформує “Детектор медіа”.

Крім того, він розповів, що зараз суди розглядають близько 10 позовів проти проєкту Bihus.info. Зокрема, через розслідування про незаконні статки керівництва Міністерства внутрішніх справ журналісти проходять у справі Головного слідчого управління поліції. “Ми там фігуруємо поки що як свідки, але ж завжди дуже легко все перекваліфікувати. Заради справедливості зазначу, що при Порошенку такого не було, при Зеленському справді багато в чому стало гірше, бо ж посилився той-таки Аваков”, – каже Денис Бігус.

Він додав, що наразі проєкт Bihus.info не програв жодного суду. “І я розумію, що ця музика не буде вічною. Тобто якщо ти працюєш у нашому жанрі, то рано чи пізно настане момент, коли таки лажа буде. Ну і якщо це якась невелика помилка, то реально простіше одразу визнати – сорі, ось тут помилилися. Ми так і робимо, в принципі. Узагалі, можу згадати буквально пару випадків, коли ми реально помилилися”, – додав Бігус.

Нагадаємо, 14 січня 2020 року з ютуб-каналу Bihus.info зник випуск програми “Геометрія Л” з антивакцинаторами. Керівник проєкту Bihus.info Денис Бігус заявив, що це перше відео, яке редакція коли-небудь видаляла зі свого каналу.

Liked the article?
Help us be even more cool!