ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

БАЖ підтримує українських колег і закликає членів до максимальної солідарності з українськими ЗМІ

04.03.2022, 12:16

Білоруська асоціація журналістів опублікувала заяву на підтримку українських медійників.

 

 

Заява на підтримку українських колег

Білоруська асоціація журналістів висловлює солідарність з усіма журналістами, які продовжують виконувати свій професійний обов’язок в умовах війни, розв’язаної Кремлем.

Ми захоплюємося роботою українських колег, які під сильним вогнем агресора продовжують виконувати свої професійні обов’язки, ризикуючи життям.

Ми пишаємося нашими білоруськими друзями, які залишилися в Україні, щоб розповісти білоруській та світовій аудиторії правду про злочини російських агресорів.

Білоруські незалежні журналісти та наші українські колеги завжди були разом. Ми разом реалізовували журналістські програми, разом захищали журналістів, підтримували одне одного під час роботи на Майдані у 2014 році та на вулицях Мінська у 2020 році. Зараз ми разом, ви можете розраховувати на нашу допомогу.

Дії білоруської влади не слід ототожнювати з позицією білоруського народу. Навіть під загрозою переслідування білоруси підтримують Україну. Вони повідомляють правду про війну у своїх ЗМІ, ходять на мирні акції протесту і за це сидять у в’язницях, збирають гуманітарну допомогу та допомагають українцям в евакуації.

Liked the article?
Help us be even more cool!