ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ATR пропонує роботу журналісту, якого звільнили з каналу ZIK

28.08.2017, 15:13

Телеканал ATR вважає, що поведінка кореспондента телеканалу ZIK Костянтина Лохвицького не порушувала принципів журналістики і журналістської етики і не заслуговує на звільнення. Таку думку на своїй сторінці у Facebook висловила генеральний продюсер телеканалу ATR Христина Бондаренко, повідомляє “Детектор медіа”.

“Лохвицький пройшов війну і був поранений в ході боїв під Іловайськом. Зроблені ним в ефірі заяви під час “Ходи нескорених” не носили провокативного або образливого характеру.

У воюючій країні, де лише за офіційними даними загинуло щонайменше 10 тисяч українців, де більше 100 людей віддали свої життя під час Революції Гідності, - подібна поведінка може бути виправдана, враховуючи атмосферу та тематику заходу”, – написала Бондаренко.

Вона також попросила пана Лохвицького вийти на зв’язок з телеканалом ATR: “Будемо раді бачити його в нашій команді!”.

Як повідомляв ІМІ, телеканал ZIK звільнив журналіста Костянтина Лохвицького через інцидент, що стався 24 серпня під час “Ходи нескорених” на День Незалежності у Києві. Керівництво телеканалу вважає, що журналіст порушив професійні стандарти, вступивши в суперечку з одним із учасників ходи, що тримав плакат на підтримку президента Петра Порошенка.

Liked the article?
Help us be even more cool!