ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Асєєв написав перший після звільнення допис у фейсбуці

09.01.2020, 14:32
Фото – фейсбук Станіслава Асєєва
Фото – фейсбук Станіслава Асєєва

Звільнений у межах обміну утримуваними особами на Донбасі автор Радіо Свобода Станіслав Асєєв оприлюднив перший після звільнення пост у фейсбуці. У ньому він подякував “усім, хто всі ці роки підтримував мене, – від колег зі ЗМІ до звичайних людей, з якими ми навіть не були особисто знайомі”, повідомляє Радіо Свобода.

“Зараз займатимуся здоров’ям, є низка проблем. У найближчому ж майбутньому першочерговим завданням буде звільнення тих, хто все ще залишається в полоні (вже працюємо над цим – хлопці, про вас ніхто не забув і забути не дамо): на жаль, наших людей там ще багато, та й сама тема обміну дуже слизька. Але це – на майбутнє, а поки ще раз велика подяка всім, хто вірив, що я опинюся на волі, – зізнаюся, часто були моменти, коли в це не вірив навіть я сам”, – написав Станіслав Асєєв.

Нагадаємо, 2 січня Станіслав Асєєв зняв банер #FreeAseyev з балкона редакції журналу “Український тиждень”. Під час зняття банера, відповідаючи на запитання журналістів, чи усвідомлює він своє перебування на свободі, Асєєв сказав: “Потрібно ще психологічно адаптуватися, в тому числі і до ритму міста, до якого не те щоб не звик, звикати не було можливості. Але, напевно, варто”.

Серед планів на найближче майбутнє Асєєв назвав не лише психологічну адаптацію, а й зустріч із родиною.

Як повідомляв ІМІ, 29 грудня 2019 року в межах обміну полонених в Україну повернулися журналісти Станіслав Асєєв та Олег Галазюк, яких незаконно утримували в окупованому Донецьку.

Liked the article?
Help us be even more cool!