ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Apple відкрила доступ до даних про пересування в межах боротьби з COVID-19

15.04.2020, 10:50
Фото – noticiasvillariva.com.do
Фото – noticiasvillariva.com.do

Компанія Apple випустила інструмент аналізу даних Apple Maps, який допоможе службам охорони здоров'я світу проаналізувати, як користувачі пересуваються під час пандемії коронавірусу. Про це йдеться в заяві компанії від 14 квітня, повідомляє Укрінформ.

"Apple випустила інструмент для аналізу тенденцій даних пересування від Apple Maps, щоб підтримати ефективну роботу, проведену в усьому світі, для пом'якшення поширення COVID-19", – йдеться в заяві.

Дані про пересування користувачів можуть надати корисну інформацію місцевим органам влади і органам охорони здоров'я, зазначили в компанії.

В Apple запевнили, що продовжують дбати про захист приватної інформації своїх користувачів, і особи під час визначення запитів про маршрути залишаться нерозголошеними.

Як повідомляв ІМІ, 6 квітня компанія Facebook повідомила, що збиратиме дані про переміщення своїх користувачів у межах боротьби з поширенням COVID-19.

Компанії Apple і Google оголосили, що об'єднаються для розроблення технології відстеження контактів власників телефонів, щоб допомогти вповільнити поширення коронавірусу.

Liked the article?
Help us be even more cool!