ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Аласанію з 1 липня поновили на посаді голови правління Суспільного

01.07.2019, 13:44

З 1 липня Зураба Аласанію офіційно поновлено на посаді голови правління Національної суспільної телерадіокомпанії України. Про це повідомляє "UA: Суспільне мовлення".

“Оскільки Наглядова рада самостійно скасувала своє рішення, то Зураба Аласанію було поновлено на посаді голови правління "UA: Суспільне мовлення" ще до набрання рішенням суду законної сили”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ІМІ, 27 червня Наглядова рада Національної суспільної телерадіокомпанії України скасувала своє рішення про дострокове припинення контракту з головою правління Зурабом Аласанією, що було ухвалено 31 січня 2019 року. 

19 червня Шевченківський районний суд Києва скасував рішення наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України від 31 січня 2019 року про дострокове припинення контракту з Зурабом Аласанією. 

31 січня наглядова рада Національної суспільної телерадіокомпанії України ухвалила рішення про усунення з посади голови правління Суспільного мовлення Зураба Аласанії.

31 січня голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія заявив, що йому невідомі причини розірвання з ним контракту і не виключає, що оскаржить у суді рішення наглядової ради НСТУ щодо його звільнення.

12 лютого член Наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України Євген Глібовицький повідомив, що подав до суду на рішення Наглядової ради від 31 січня про дострокове розірвання контракту з головою правління Суспільного Зураба Аласанії.

12 лютого Наглядова рада НСТУ ухвалила рішення, яким встановила дату розірвання контракту 6 травня 2019 року.

Голова правління НСТУ Зураб Аласанія подав позов про скасування рішень Наглядової ради НСТУ щодо дострокового припинення його трудового контракту.

10 травня Господарський суд міста Києва залишив без розгляду позов члена наглядової ради НСТУ Євгена Глібовицького щодо дострокового розірвання контракту з головою правління Суспільного Зурабом Аласанією.

19 квітня Шевченківський районний суд міста Києва переніс на 11 червня засідання про скасування рішення наглядової ради НСТУ від 31 січня щодо дострокового припинення контракту з головою правління Суспільного Зурабом Аласанією.

Liked the article?
Help us be even more cool!