ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Аласанія очікує на переголосування щодо його відставки

05.02.2019, 10:07

Звільнений голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія очікує, що наглядова рада переголосує питання щодо його відставки у відкритому режимі. Про це Аласанія сказав в ефірі програми “Нині вже” на Громадському.

“Якщо буде збір всієї наглядової ради, якщо вони відкрито скажуть, у чому саме (причина відставки – ред.), і якщо вони проголосують відкрито, питань нема”, – сказав Аласанія.

Він зазначив, що має багато запитань до процедури голосування про розірвання контракту із ним.

“Закрите – раз, немає звинувачень – два і немає половини людей, які мали голосувати там. То перше – буде до суду позов, але тільки для того, щоб почати розбиратися”, – сказав він.

Раніше член НСТУ Глібовицький запропонував переголосувати рішення щодо Аласанії відкрито.

Як повідомляв ІМІ, 31 січня наглядова рада Національної суспільної телерадіокомпанії України ухвалила рішення про усунення з посади голови правління Суспільного мовлення Зураба Аласанії. Таке рішення було ухвалене більшістю голосів на черговому засіданні наглядової ради: за проголосували дев’ять присутніх членів наглядової ради, проти – три.

31 січня голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія заявив, що йому невідомі причини розірвання з ним контракту і не виключає, що оскаржить у суді рішення наглядової ради НСТУ щодо його звільнення.

1 лютого голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія опублікував частину проекту рішення наглядової ради НСТУ, на якому базується його усунення.

Liked the article?
Help us be even more cool!