ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

4 канал припинив співпрацю з Остапом Дроздовим

12.01.2022, 15:32
Фото – фейсбук Остапа Дроздова
Фото – фейсбук Остапа Дроздова

Новий власник 4 каналу, народний депутат “Слуги народу” Олексій Ковальов повідомив про припинення співпраці з ведучим Остапом Дроздовим.

Про це Ковальов повідомив у фейсбуці.

“4 канал дякує за роботу телеведучому Остапу Дроздову та повідомляє про припинення співпраці з ним”, – написав він.

За словами Ковальова, 4 канал має сповідувати “посилення об’єднавчих настроїв у суспільстві, патріотичний проукраїнський вектор, рівновіддаленість та нетерпимість до усіх без винятку олігархічних груп”.

“Будь-які провокації, що розколюють або розхитують єдність українського народу, є неприпустимими. Так само як розпалювання ворожнечі, дискримінація чи ксенофобія. Українці з кожного без винятку регіону сьогодні зобов’язані сконсолідуватися, щоб ефективно (кожен на своєму місці) протистояти як зовнішнім, так і внутрішнім викликам”, – написав Ковальов.

Водночас, додав він, канал продовжить партнерство з Денисом Бігусом, програми “Бігус.Інфо” надалі виходитимуть на каналі.

Остап Дроздов повідомив “Детектору медіа”, що припинення співпраці з 4 каналом після зміни власника було питанням часу.

“Нічого дивного в цьому немає, моя опозиційна риторика явно не вписується в пропагандистський формат провладного ЗМІ, я провладним журналістом бути не можу апріорі, тому, звичайно, це було питанням часу”, – повідомив Дроздов.

Дроздов додав, що після зміни власника колективу мовника оголосили меморандум про невтручання в редакційну політику, який, на думку журналіста, не має жодної цінності.

“В мене був спортивний інтерес, скільки це може продовжуватися (співпраця з мовником після зміни власника. – Ред.). Продовжувалося рівно один етер, на який я запросив Олександра Данилюка, ми говорили про неприпустимість другого терміну президента, про корупцію в ОП, і от наступного дня одразу є реакція… На цьому телеканалі неможлива будь-яка критична позиція щодо влади апріорі”, – сказав Дроздов.

Журналіст додав, що залишається в професії і з подальшими планами визначиться найближчим часом.

Остап Дроздов вів на 4 каналу авторську програму “Прямим текстом” та проєкт-інтерв’ю Drozdov. 

Як повідомляв ІМІ, народний депутат від “Слуги народу” Олексій Ковальов купив в екснардепа Дмитра Добродомова 4 канал.

Олексій Ковальов повідомив, що його родина вирішила придбати 4 телеканал, щоб “зробити його ще якіснішим, потужнішим та популярнішим”.

Liked the article?
Help us be even more cool!