ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

24 канал призупиняє співпрацю з Гнапом через розбіжності у "ставленні до вакцинації"

01.11.2021, 13:49
Фото - скріншот з відео 24 каналу
Фото - скріншот з відео 24 каналу

Співвласник і генеральний директор медіахолдингу “Люкс” Роман Андрейко повідомив про призупинення співпраці з Дмитром Гнапом через розбіжності у “ставленні до вакцинації”.

Цю інформацію Андрейко підтвертив “Детектору медіа”

“Ми співпрацюємо вже багато років. Гнап дуже талановитий автор і ведучий. З повагою ставлюся до його праці, разом ми створили багато чудових проєктів. Дмитро по справжньому із захопленням ставиться до своєї роботи і це круто! Він став частиною 24 каналу, важливою частиною. Але серед багатьох політик у компанії є редакційна політика, і в частині ставлення до вакцинації і карантинних та інших обмежень також. Тут в кількох моментах наші ставлення до питання розійшлися, тому ми вирішили призупинити проєкти за участю Дмитра, аби його позиція не екстраполювалася на позицію 24 щодо таких обмежень”, – повідомив Андрейко.

Однак він висловив сподівання, що Гнап повернеться на канал, за його словами, сторони погодили, що це станеться “після завершення карантинних обмежень”.

Дмитро Гнап також підтвердив інформацію про призупинення співпраці з 24 каналом і також припустив її відновлення після завершення жорсткого карантину.  

“У нас справді є розбіжності щодо вакцинації, я вважаю, що ця процедура повинна бути суто добровільною, бо лише сама людина може розпоряджатися своїм тілом…З керівництвом 24 каналу наші погляди щодо цього дійсно розійшлися і мені повідомили про припинення співпраці на час пандемії…”, – сказав Гнап.

Гнап додав, що в нього немає жодних претензій до керівництва каналу, якщо в Україні вирішать, що чергова хвиля коронавірусної хвороби минула, і обмеження знімаються, він готовий поновити співпрацю.

Liked the article?
Help us be even more cool!