ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

23 вересня в Києві відбудеться Форум з управління інтернетом

19.09.2019, 16:00
Фото – it-developer.in.ua
Фото – it-developer.in.ua

23 вересня в Києві (конференц-центр Admiral Hall, вул. Хрещатик, 7/11) відбудеться ювілейний десятий Форум з управління інтернетом #IGFUA, повідомляється на сайті "Інтернет Свободи". 

Форум з управління інтернетом (IGF) є форумом для cтейкхолдерів задля діалогу з питань управління мережею. Він об’єднує всі зацікавлені сторони в дискусіях з питань управління інтернетом. 

У межах цьогорічного #IGFUA представники IT-cпільноти, уряду, журналісти, громадські активісти обговорюватимуть питання викликів інформаційній безпеці України, кібербезпеці як складовій захисту, протидії загрозам у кіберпросторі, співпрацю стейкхолдерів в епоху цифрових технологій, механізми протидії дезінформації в цифровому середовищі, захист цифрових прав, а також відповідальність платформ і прозорість алгоритмів. 

На ювілейну подію реєструються представники всіх стейкхолдерів, зокрема учасники представлятимуть: СБУ та ДССЗЗІ, Міністерство оборони України,  МВС України, "Freedom House Україна", RIPE NCC та інші інституції.

Організатори Днів українського інтернету: Інтернет-асоціація України – ІнАУ, Комісія з питань науки та ІТ Українського союзу промисловців та підприємців (УСПП), ГО “Інтерньюз-Україна”, IGF Supporting Association (IGFSA). 

Реєстрація для участі тут.

Фото – netfreedom.org.ua

Молодіжний IGF-UA для старшокласників та студентів відбудеться 26 вересня. Події пройдуть у межах Днів українського інтернету – 2019.

Створення IGF офіційно оголосив генеральний секретар ООН у липні 2006 року. Вперше його було скликано у жовтні-листопаді 2006 року, і з того часу відбувалося щорічне засідання. Перший IGF UA відбувся  в Україні восени 2010 року. У 2019 році оргкомітет схвалив рішення провести події IGF в межах Днів українського інтернету для залучення до більш активної участі користувачів інтернету, журналістів, правозахисників і т.д.

Liked the article?
Help us be even more cool!