ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

16 вересня на "UA:Першому" відбудеться прем’єра фільму "Вбивство Гонгадзе. 20 років у пошуках правди"

14.09.2020, 16:33
Фото – скриншот з відео UA:Перший
Фото – скриншот з відео UA:Перший

16 вересня о 21:40 на каналі “UA:Перший” відбудеться прем’єра фільму Суспільного мовника “Вбивство Гонгадзе. 20 років у пошуках правди”. Про це йдеться у Facebook та на каналі “UA:Першого” в YouTube, повідомляє “Суспільне. Детектор медіа”.  

17 вересня о 19:30 цей фільм покажуть у Маріїнському парку на літній сцені “Мушля” біля стадіону “Динамо”. 

Фільм зняли Максим Камєнєв, Наталя Гуменюк та Анна Цигима.

16 вересня 2000 року був викрадений Георгій Гонгадзе. Його жорстоко вбили співробітники правоохоронних органів. Хоча виконавців засуджено, через 20 років офіційне слідство так і не встановило замовника.

“За 20 років виросли покоління, які вже не пам’ятають часів правління Кучми чи умов, у яких тоді працювали медіа. Через 20 років залишаються відкритими питання. У фільмі їх ставлять, але й відповідають на них відомі журналісти, які впродовж цього часу займалися справою Гонгадзе, а також близькі й друзі Георгія: Олена Притула, Євген Глібовицький, Лаврентій Малазонія, Олег Єльцов, Юлія Мостова, Сергій Рахманін, Мустафа Найєм, Сергій Лещенко, Олексій Степура, Валерій Калниш, Севгіль Мусаєва, Коба Аланія, Мирослава Гонгадзе”, – йдеться в анонсі.  

Показ просто неба відбуватиметься в умовах дотримання карантинних норм: запрошені мають бути в масках і тримати необхідну дистанцію.

Здійснено за підтримки Суспільного мовлення (НСТУ), Internews, Посольства Королівства Нідерланди в Україні, CFI Media Development, Європейської комісії, Ребекки Гармз і Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Liked the article?
Help us be even more cool!