ГАРЯЧА ЛІНІЯ

info@imi.org.ua

Підтримати ІМІ Подай скаргу

13 листопада – презентація концепції "Закону про медіа"

12.11.2019, 12:37
Фото – Укрінформ

13 листопада під час засідання Комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики відбудеться презентація концепції “Закону про медіа”, який розробляють народні депутати – члени комітету. Про це повідомляється на сайті комітету.

Захід розпочнеться о 14:30 за адресою: вул. Садова, 3а, кімн. 1016.

Як повідомляв ІМІ, ГО "Інститут масової інформації" та ГО "Детектор медіа" підготували свої пропозиції щодо найважливіших сфер дії головного медійного законопроєкту – про аудіовізуальні медіасервіси (медійного кодексу), над яким працює робоча група при Комітеті Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики.

25 жовтня заступник голови Комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв під час форуму National Media Talk спрогнозував, що Верховна Рада зможе в грудні ухвалити в першому читанні законопроєкт про медіасервіси (аудіовізуальні послуги), який, зокрема, має юридично визначити, чи належать інтернет-портали до засобів масової інформації.

Сподобалася стаття? Допоможи нам бути ще крутішими!