ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

1+1 media претендує на управління медіаактивами Курченка

09.07.2020, 11:49
Фото - crime.in.ua
Фото - crime.in.ua

Медіагрупа 1+1 media через одну зі своїх дочірніх компаній претендує на управління активами медіахолдингу Сергія Курченка. Про це повідомляє НВ з посиланням на повідомлення медіагрупи.

ТОВ "1+1 Інтернет", яке входить до складу медіагрупи 1+1 media, подало документи на участь у конкурсі Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних чи інших злочинів (АРМА) на управління активами Український медіахолдинг (UMH). Заявки на участь в конкурсі приймалися до 3 липня 2020 включно. На цей момент приймання документів завершено.

У повідомленні медіагрупи також ідеться, що всього на управління активами Українського медіахолдингу претендують п’ять учасників, включно з ТОВ "1+1 Інтернет".

Переможець конкурсу отримає в управління:

  • корпоративні права 72 юридичних осіб;
  • акції (цінні папери) семи юридичних осіб;
  • майнові права інтелектуальної власності на знаки для товарів і послуг, завірені 283 свідоцтвами на знаки для товарів і послуг;
  • нерухоме майно (п'ять нежитлових приміщень і один нежитловий будинок, одну земельну ділянку, два гаражних бокси);
  • рухоме майно (поліграфічне обладнання в кількості 20 одиниць).

Нагадаємо, у вересні 2019 року суд передав медіахолдинг UMH Курченка під управління АРМА. Це майно, майнові та корпоративні права були заарештовані в грудні 2015 року.

У портфелі холдингу були друковані та онлайн-видання "Корреспондент", "Теленеделя", "Forbes Україна" (ліцензія була відкликана після попадання Курченка до списку санкцій) та інші. До 2013 року UMH належав Борису Ложкіну.

Як повідомляв ІМІ, 12 червня 2020 року Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) почало пошук управителя для арештованих активів Українського медіахолдингу.

Liked the article?
Help us be even more cool!