ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Луцьку під час трансляції з прямого ефіру зникло ток-шоу

22.08.2017, 11:01

У Луцьку внаслідок зникнення електропостачання у студії телеканалу “Нова Волинь” був перерваний прямий ефір суспільно-політичного ток-шоу “Протилежний погляд LIVE”. Ток-шоу на тему “Кримінальна Волинь” відбувалось ввечері 18 серпня.

Продюсер і ведучий ток-шоу “Протилежний погляд LIVE” Тарас Шкітер у коментарі для ІМІ сказав, що зараз невідомо достеменної причини щодо зникнення електроенергії у студії. За попередньою інформацією, це технічні неполадки.

“Зник потік електроенергії, що “живить” технічне обладнання. Зараз розбираємось в чому проблема, бо раніше такого ніколи не було”, - зазначив Тарас Шкітер.

За його словами, орієнтовно за 12 хвилин технічні неполадки було усунено. І програма знову була  в прямому ефірі.

Тоді в прямому ефірі працювала телеведуча Галина Падалко. На своїй сторінці у Facebook вона написала, що після семи хвилин прямого ефіру у всій телерадіокомпанії випадково з незрозумілих причин пропало електропостачання. Однак це були ще не всі несподіванки для команди ток-шоу.

За словами Галини Падалко, на запрошену тему “Кримінальна Волинь” за 41 хв. до прямого ефіру вперше в історії “Протилежний погляд LIVE” відмовився брати участь у дискусії гість програми - заступник начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області Олег Шукалович. В оперативному режимі команді програми довелось перелаштовувати студію на формат інтерв'ю з колишнім начальником Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області Ігорем Муковозом.

Директор філії ПАТ “НСТУ” “Волинська регіональна дирекція” Ольга Куліш у коментарі для ІМІ зауважила, що було знеструмлене не усе телебачення, як писала ведуча.

“Проблема стосувалась тільки одного вводу електроживлення студійного обладнання: банально спрацювали запобіжники при коливанні напруги. Наша технічна служба спрацювала оперативно, увімкнули автомати, перезавантажили систему і все – передача відновилась в ефірі. Думаю, що глядачі і не дуже помітили цього технічного браку, бо під час студійного збою транслювалась соціальна реклама і міжпрограмка”, - зазначила вона.

“Студійне оформлення “Протилежного погляду” досить енергомістке, працюємо на межі того, що можемо собі дозволити у радіостудії, переобладнаній під телевиробництво ще 1992 року. Обладнання для надійного і потужного  електропостачання ми вже встановили у майбутньому телецентрі, реконструкція якого, сподіваємось, завершиться нарешті за два наступні роки грантовим коштом Програми транскордонного співробітництва “Польща-Білорусь-Україна”. Тоді волинські журналісти зможуть втілювати в життя найскладніші телепроекти”, - сказала Ольга Куліш.

Liked the article?
Help us be even more cool!