ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Районній газеті на Чернігівщині розтрощили офіс після Дня Незалежності

04.09.2017, 11:04
Фото газети "Промінь"

25 серпня журналісти редакції газети “Промінь” (м. Сновськ Чернігівської області) виявили розгромленим своє приміщення.

“Там все нагадувало “кінець світу”: побиті вікна, кругом скло, серветки в крові, уламки розтрощених пляшок з-під горілки й інших напоїв, пожмаканий пластиковий посуд”, - повідомляють в редакції.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, у Сновську періодично “громлять” офіс, де знаходиться редакція “Променя”. Зазвичай трощать вікна та нівечать стіни. За однією з версій, тут орудують місцеві наркомани, які таким чином мстяться газеті за кілька публікацій щодо незаконного обігу наркотиків у райцентрі. За іншою - цього разу розважалась молодь, яка у стані алкогольного сп’яніння не змогла знайти кращого місця для святкування Дня Незалежності.

В обласному управлінні поліції представнику ІМІ в Чернігівській області повідомили, що за даним фактом порушено кримінальну справу за статтею 347-1 Кримінально кодексу (умисне знищення або пошкодження майна, що належить журналісту, його близьким родичам чи членам сім’ї, у зв’язку із здійсненням цим журналістом законної професійної діяльності).

Покарання, передбачене цією статтею, - штраф від п’ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Liked the article?
Help us be even more cool!