ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Про атаку росіян заявила група 1+1 media: призупинено трансляцію 39 телеканалів

Група 1+1 media повідомила про російську атаку на супутникове мовлення України: зупинено телетрансляцію 39 телеканалів до усунення проблеми. Про це повідомляється 17 квітня на сайті медіахолдингу.

За даними медіагрупи, росіяни глушили супутникове мовлення України на транспондері Astra 4A 11766 H, де здійснюють мовлення 39 телеканалів. Серед каналів – власні та партнерські телеканали 1+1 media, зокрема “1+1 Україна”, “1+1 Марафон”, 2+2, ТЕТ, ПлюсПлюс, “Бігуді”, KVARTAL TV та інші. 

“Закликаємо українців дотримуватися інформаційної гігієни, аби не допомагати ворогу ширити дезінформацію. Всі ці дії РФ коїть з метою дестабілізації ситуації в Україні”, – зазначає медіахолдинг і рекомендує за можливості забезпечити приймання телесигналів телеканалів з різних альтернативних джерел: Т2, кабель, ОТТ, інтернет (сайти телеканалів, YouTube).

Також 1+1 media нагадала, що з березня РФ активно глушить супутниковий сигнал українських телеканалів на супутниках Astra4A та Hotbird13E, які належать європейським телекомунікаційним компаніям SES та Eutelsat.

Що відомо про атаку росіян на супутнику

Як повідомляв ІМІ, 28 березня 2024 року росіяни атакували українське мовлення на супутнику Astra4A – глушили власні й партнерські телеканали 1+1 media на частоті приймання 11766H. Замість телемарафону “Єдині новини” та контенту інших мовників українські глядачі деякий час бачили пропагандистський контент РФ. 

17 квітня про російську атаку на супутнику заявив телеканал українського іномовлення FREEДОМ: сигнал каналу глушили й замінили трансляцію на канал з логотипом “ZA Жизнь!”.

Liked the article?
Help us be even more cool!