ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Миколаївському журналісту зламали gmail-акаунт

12.02.2018, 13:03
Фото - lifehacker.ru

Миколаївський журналіст Андрій Лохматов повідомляє про злам його електронної скриньки на gmail невідомими 11 лютого. Про це він повідомив ІМІ.

Як розповів Андрій, йому двічі протягом години, між 21.00 та 22.00, надійшло повідомлення системи сповіщення Gmail про вхід в його акаунт з нового пристрою - з Миколаєва та Києва.

“Коли я вчора побачив (вхід в його акаунт - ред.), то я перший раз змінив пароль, але через десять хвилин знову його ламають. Я вдруге змінив пароль на інший, і поки що тиша”, - розповів Лохматов. Якихось дій після зламу акаунту він в пошті не помітив. “Дій, щоб щось видалено чи прочитано, не бачу”, - сказав він.

Останнім часом Андрій Лохматов займався темами, пов'язаними з діяльністю керівництва Миколаївської облдержадміністрації. “Останнім часом я писав та знімав достатньо критичні сюжети, переважно про голову Миколаївської ОДА та його оточення, - сказав він. - Я не хочу прямо пов'язувати, даних для цього у мене як таких немає, щоб прямо стверджувати. Тому тут просто буде доречно зіставити факти, що займався саме цими темами, а не якимись іншими”.

Світлина від Andrey Lokhmatov.Світлина від Andrey Lokhmatov.Фото - Фейсбук Андрія Лохматова

Як повідомляв ІМІ, у січні 2018 року миколаївські журналісти Тетяна Локацька та Андрій Лохматов заявили про тиск з боку голови Миколаївської облдержадміністрації Олексія Савченка на місцеві медіа та журналістів, що пишуть про нього критичні матеріали.

31 січня 2017 року миколаївські журналісти поскаржились на те, що новий голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко взагалі не дає коментарі чи інтерв’ю та ігнорує кореспондентів.

27 квітня 2017 року у Миколаєві під час засідання обласної ради чоловік, який постійно супроводжує голову Миколаївської облдержадміністрації Олексія Савченка і якого називають його охоронцем, напав на кореспондента телеканалу “Інтер” Кирила Ющишена та відібрав у нього мобільний телефон. До Ющишена, поки він знімав засідання облради, підійшов чоловік, схопив його за руку та відштовхнув з місця, де він стояв.

Центральний районний відділ поліції Миколаєва закрив кримінальне провадження за фактом перешкоджання законній професійній діяльності журналіста телеканалу “Інтер” Кирила Ющишена через тиждень після відкриття.

У серпні 2018 року голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко заявив журналістці інтернет-видання “НикВести” Юлії Акімовій, що не буде рівно місяць з нею спілкуватись через запитання, що стосується діяльності міського голови Олександра Сєнкевича. Журналістка запитала голову ОДА про те, як він реагує на те, що комунальне підприємство Миколаївської міської ради “Миколаївводоканал” замовило послуги колекторської фірми, щоб “вибивати” з громадян борги за воду. На це Савченко відповів тим, що місяць не буде з нею спілкуватися.

Liked the article?
Help us be even more cool!