ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Миколаївські журналісти скаржаться, що "пробитися" до нового голови ОДА неможливо

31.01.2017, 20:02

Миколаївські журналісти поскаржились на те, що новий голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко взагалі не дає коментарі чи інтерв’ю та ігнорує кореспондентів. Про це заявила кореспондентка Миколаївської обласної державної телерадіокомпанії та 5 каналу Наталя Приходько, повідомляє представник ІМІ у Миколаївській області.

“Вже не вперше на зйомках за участі губернатора (запрошення активно розсилає прес-служба ОДА) кореспондентів просто ігнорують. Отримати бодай хоч якийсь коментар стає дедалі складніше… Телебачення - це не газета, тут мають бути спікери (люди, які коментують на відеокамеру). Пробитися до Олексія Савченка на інтерв'ю неможливо! Сьогодні на черговому заході чекали прес-підходу 5 телеканалів та зо два десятки кореспондентів. У відповідь -– тиша. На питання приділити увагу хоч на хвилинку побачили тільки спини очільника області та його помічників. Без будь-яких коментарів. При всій повазі до голови облдержадміністрації, але так не має бути”, - написала у Facebook Приходько та підтвердила інформацію представнику ІМІ.

Інші миколаївські журналісти, зокрема, кореспондентка ТСН Лілія Родіна, кореспондентка ТРК “Україна” Анжела Слободян та інші погодились з тим, що голова Миколаївської ОДА закритий перед журналістами.

У відповідь на це прес-секретарка Олексія Савченка Анастасія Ткач заявила, що прес-підходи чи брифінги проводяться тоді, коли про це вказано в анонсі заходу.

“Стосовно прес-конференції - ми вже відповідали на окремі питання ваших колег. Публікую додатково: ми обов’язково і завчасно попередимо про час і місце проведення прес-конференції голови ОДА Олексія Савченка. Слідкуйте за анонсами прес-служби ОДА. Щодо спікерів і коментарів для телебачення - сьогодні на навчальному семінарі було достатньо спікерів, зокрема - профільний заступник голови ОДА, а також новообрані голови ОТГ. Будь ласка, поважайте роботу Олексія Юрійовича та його щільний напружений графік”, - повідомила прес-секретарка очільника Миколаївської області.

Олексій Савченко був призначений головою Миколаївської ОДА 6 жовтня 2016 року. З того часу він не провів ще жодної прес-конференції, зазначає представник ІМІ в області.

Liked the article?
Help us be even more cool!