ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кореспондента газети “Сумщина” не допустили на зустріч з Аваковим

05.10.2017, 14:53
Фото - shans.com.ua

Позаштатному кореспонденту газети “Сумщина” Сергію Супруну було відмовлено в акредитації на заходи за участі міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Про це представнику ІМІ у Сумській області повідомив головний редактор газети Сергій Моша.

За словами головреда, заявку на акредитацію було відправлено завчасно, і жодних запитань щодо представника газети у прес-служби не виникло.

Проте увечері напередодні візиту (відбувся 3 жовтня - ред.) журналісту почали дзвонити з Головного управління Національної поліції і рекомендували не відвідувати заходи за участі міністра. А в день візиту виявилося, що Сергій Супрун відсутній у списках акредитації на відкриття сервісного центру МВС, яке відвідав міністр.

Сергій Супрун, окрім того, що входить до редакційної колегії газети “Сумщина”, є керівником сумського осередку “Правого сектора”. Саме з цим фактом він пов’язує свій недопуск до зустрічі з міністром, повідомив представнику ІМІ Супрун.

Медіа-юрист ІМІ Максим Ратушний зазначив, що відсутність акредитації у журналіста не може бути підставою для його недопущення на відкриті заходи суб'єктів владних повноважень. “Також цікавою є потенційна причина та формулювання відмови у здійсненні акредитації журналіста за відповідною заявою”, - сказав він.

Як повідомляв ІМІ, у травні цього року інший позаштатний кореспондент газети “Сумщина” Інна Панченко постраждала в результаті конфлікту між прибічниками і противниками міського голови Конотопа.

Liked the article?
Help us be even more cool!