ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Хмельницькій радіостанції "Окей" оголошено попередження

20.10.2017, 13:42

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила попередження радіостанції “Окей” (ТОВ “Телерадіокомпанія “Всім радіо”, м.Хмельницький). Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 19 жовтня через неподання заяви про переоформлення ліцензії на мовлення, повідомляється на сайті Нацради.

Як зазначає регулятор, під час проведення планової перевірки було зафіксовано порушення частини четвертої статті 35 Закону України “Про телебачення і радіомовлення”. Згідно з цією нормою закону, ліцензіат зобов’язаний протягом 30 робочих днів подати Нацраді заяву про переоформлення ліцензії на мовлення разом із документами або їх засвідченими заявником копіями, що підтверджують зміну. Також обов’язково мають додаватися відомості про прямого власника (співвласників) та/або кінцевого бенефіціарного власника (контролера).

Зміна власників “Всім радіо” відбулася 23.03.2015 (за ліцензією – ТОВ “Телерадіокомпанія “Сьомий континент”, фактично – ТОВ “Рекламний клуб 217”), однак компанія упродовж 30 робочих днів не подала до Нацради заяви про переоформлення ліцензії, а отже, порушила ці законодавчі вимоги.

Регулятор зобов’язав мовника упродовж місяця з дня ухвалення рішення увідповіднити свою діяльність вимогам чинного законодавства, у разі нехтування цим зобов’язанням Нацрада може призначити ліцензіатові позапланову перевірку та/або застосувати санкції.

Liked the article?
Help us be even more cool!