ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Знімальна група ТСН потрапила під обстріли російських військ на Київщині

16.03.2022, 21:13
Фото – скріншот з відео ТСН
Фото – скріншот з відео ТСН

Знімальна група ТСН каналу 1+1 потрапила 15 березня під артилерійські обстріли російських окупантів на Київщині, повідомляє ТСН.

Журналістка Юлія Кирієнко та оператор Володимир Рибачок приїхали на позицію на Київщині, щоб українські армійці розповіли, як саме тут днями затримали російських солдатів. Вони не встигли розпочати знімання, оскільки ворог почав обстріл з боку окупованого села. Обстріл знімальну групу зустрів в полі й сховатися було просто ніде. Єдиним укриттям для журналістів став рів попід дорогою.

Під час затишшя група намагалася втекти на авто, але через обстріл вимушена була зупинитися та ховатися в приватному будинку.

“За ці кілька хвилин було щонайменше 10 вибухів. Військові потім сказали: працював ворожий безпілотник. Із нього окупанти й корегували вогонь”, – розповіла Юлія Кирієнко.

Журналістам таки вдалося врятуватися. “Мені допомагало, що ти молилася. От я прям відчув силу слова”, – сказав після порятунку колега Юлії, воєнний кореспондент Борис Сачалко.

“Ми звикли бачити таку картину на Донбасі, а тут… досі не віриться, що це так близько”, – розповів інший воєнний кореспондент Олег Корнієнко.

За словами журналістки, ворожі обстріли на цьому напрямку фронту не припиняються вже кілька днів. “Окупанти розлючені після шаленої поразки, коли військові розбили їхню танкову колону. Тож і мстяться – здаля обстрілюючи і села, і дороги, якими їздять автівки мирних мешканців”, – зазначила Юлія Кирієнко.

Liked the article?
Help us be even more cool!