ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Знай.ua" заявляє, що вони не боти, і наполягає на відновленні сторінки у фейсбуці

17.09.2019, 14:33
Фото – Знай.ua
Фото – Знай.ua

Редакція порталу "Знай.ua" заявляє, що вони не є ботами, можуть підтвердити свої особи, та наполягає на відновленні їхньої сторінки у фейсбуку. Про це йдеться в офіційній заяві порталу з приводу блокування сторінки в соцмережі.

“Сьогодні вся редакція нашого порталу з подивом дізналися, як мережа Facebook вирішила, що сторінці "Знай.ua" не місце на її просторах. Виявилося, що я – головний редактор порталу "Знай.ua" – фейк та бот, постійно змінював своє місце проживання для управління сторінкою та своє справжнє ім’я”, – йдеться в заяві.

Як зазначає "Знай.ua", з не меншим подивом вони дізналися, що сторінка їхнього порталу “перебувала під впливом маловідомого рекламного агентства Pragmatico”.

Водночас редакція підтверджує, що мала стосунки з вищезгаданим агентством. За даними порталу, Pragmatico надавала консультаційні послуги з просування сторінок у соціальних мережах.

“На цьому стосунки з компанією у нас закінчилися. Але, на думку шановних менеджерів Facebook, Pragmatico саме керувала сторінкою "Знай.ua", що повністю не відповідає дійсності”, – йдеться в заяві.

Редакція заявляє, що вся команда "Знай.ua" може підтвердити свої особи.

“Уся команда "Знай.ua" може підтвердити свої особистості, має паспорти та цілком фізичну, а не уявну форму. Ми ніколи не обмежували права на висловлення своїх думок читачами порталу. Ми не блокували тих, з ким були не згодні, і намагалися відповідати на будь-які закиди”, – йдеться в заяві.

Редакція припускає, що на сторінці "Знай.ua" у мережі Facebook “могли вести війни різні політичні групи, відстоюючи інтереси своїх господарів”. 

“Але за таким принципом можна видаляти кожну другу сторінку будь-якого ЗМІ в Україні. Саме тому ми наполягаємо на відновленні роботи нашої сторінки. Дуже прикро припустити, що всесвітньовідома компанія могла стати жертвою маніпуляцій з боку політичних сил України, які прагнуть заткнути роти відомим медіа, які піддають критиці їх діяльність”, – ідеться в заяві.

Як повідомляв ІМІ, Facebook призупинив в Україні діяльність акаунтів і груп, які вели скоординовані кампанії з дезінформації. Серед видалених сторінок виявилися акаунти видань Hyser, Znaj.ua, Politeka, які тепер недоступні.

Liked the article?
Help us be even more cool!