ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ZIK наполягає на автоматичному продовженні ліцензії на мовлення

21.02.2018, 10:34
Фото - Leopolis.news

Телеканал ZIK побоюється непрозорої процедури продовження ліцензії Національною радою і наполягає на автоматичному її продовженні. Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на прес-службу телеканалу.

“З огляду на наближення президентських та парламентських виборів у наступному 2019 році телеканал ZIK, як представник української медіа-спільноти, просить забезпечити розвиток свободи слова в країні шляхом існування різновекторних медіа-майданчиків, де були б представлені відмінні точки зору та позиції. А також припинити невмотивовані самовільні перевірки силовими структурами (саме таким позаплановими рейдам протягом всієї осені піддавався телеканал ZIK з боку податківців)”, - зазначає телеканал.

Водночас канал заявляє, що не має претензій до виконання професійних обов’язків працівниками СБУ, зокрема до заступника голови СБУ Олега Фролова, та Нацради.

“Єдине побоювання, що існує, стосовно діяльності Нацради – це процедура продовження ліцензії на здійснення інформаційної діяльності, яка може бути не до кінця прозорою. Тому ZIK наполягає на автоматичному продовженні ліцензії і зобов’язується виконувати ліцензійні умови в повному обсязі”, - зазначає телеканал.

Як повідомляв ІМІ, 24 січня керівництво телеканалу ZIK заявило про погрози на адресу генпродюсера та ведучої ZIKу Наташі Влащенко після інтерв’ю із колишнім заступником голови Адміністрації президента Віктора Януковича Андрієм Портновим, а також про заплановані на 24 січня акції під студією телеканалу в Жовтневому палаці, які “можуть нести небезпеку здоров’ю та життю працівників каналу”.

22 січня в ефірі телеканалу ZIK в рамках програми “Hard з Влащенко” відбулося інтерв’ю генпродюсерки каналу Наталі Влащенко з Андрієм Портновим. Цей факт, загальна тональність розмови та те, що саме цей ефір припав на річницю гибелі перших Героїв Небесної сотні Сергія Нігояна та Михайла Жизневського, обурило багатьох.

24 січня у Києві близько 30 осіб пікетували офіс телеканалу ZIK на знак протесту проти запрошення в ефір колишнього першого заступника голови Адміністрації Президента Андрія Портнова.

Наташа Влащенко заявила про погрози на її адресу після інтерв’ю.

Liked the article?
Help us be even more cool!