ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Житомирська журналістка Тетяна Хмель відкрила збір на Mavic 3-T для підрозділу свого чоловіка

16.05.2024, 14:23
Оксана Трокоз
Тетяна Хмель з чоловіком. Фото – Facebook-сторінка Тетяни Хмель

Житомирська журналістка Тетяна Хмель оголосила збір коштів для підрозділу свого чоловіка.

Про це вона повідомила на своїй Facebook-сторінці.

Збір вона розпочала 7 травня, у день народження свого чоловіка, і розповіла, що хоче закрити збір за 20 днів – у свій день народження.

"Це третій день народження, який ми не святкуємо разом. І знаєте, у нас є одна мрія – відсвяткувати цей день все ж таки разом. Зустріти його, обійнятися. І в цьому насправді можете нам допомогти ви. Якщо ви вже здогадалися, я відкриваю збір для підрозділу свого чоловіка. Запит серйозний. Хлопці дуже просять Mavic 3-T. Дрон дуже дорогий, це майже 200 тисяч, але він дуже потрібний. І я дуже прошу вашої допомоги", – поділилася Тетяна Хмель.

У коментарі представниці Інституту масової інформації в Житомирській області журналістка зазначила, що це вже її шостий збір від початку повномасштабної війни, попередній збір вона проводила в березні.

За словами журналістки, зараз збори рухаються вкрай повільно, тож вирішила розпочати серію тренінгів на тему медіаграмотності та інформаційної безпеки в умовах війни для різних цільових аудиторій. Учасники зможуть відвідати тренінг за донат.

Цільова аудиторія тренінгів – освітяни, працівники селищних рад, представники бізнесу. Нині Тетяна вже має заплановані тренінги в декількох громадах.

Також Тетяна звернулася до всіх, хто захоче привітати її з днем народження, і попросила не дарувати їй нічого, а всі подарунки спрямувати на донати.

"Мені не потрібні квіти, я не хочу подарунків. Будь ласка, все, що ви хочете мені подарувати, конвертуйте в донат. Зробіть це, надішліть посильну для вас суму і допоможіть мені закрити цей запит, аби хлопці успішно виконували своє бойове завдання. Щоб якнайшвидше в Україні настала перемога і такі сім'ї, як моя і тисячі інших, нарешті були разом", – сказала Тетяна.

Реквізити:
Монобанка: https://send.monobank.ua/jar/9pqEjJnoZJ
Приват: 5168 7450 1733 1460

Як раніше повідомляв ІМІ, в лютому журналістка Тетяна Хмель презентувала авторський YouTube-проєкт про розвінчування стереотипів.

Liked the article?
Help us be even more cool!