ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісти оновили інтерактивну мапу військових об'єктів РФ після атаки на Севморзавод

Фото – скриншот із сайту мапи
Фото – скриншот із сайту мапи

Журналісти Крим.Реалії оновили інтерактивну мапу російських військових об'єктів у Криму, додавши інформацію про ракетну атаку по Севастопольському морському заводу. Про це повідомляється на сайті медіа.

Видання нагадує, що 13 вересня 2023 року в Севастополі (окупований Крим) пролунала серія гучних вибухів, звуки супроводжувалися яскравими спалахами та задимленням. Було зафіксовано три епіцентри займання. Вони розташовані на території Севморзаводу: два в Південній бухті та один у Корабельній бухті. Ці дані підтверджуються супутниковими даними на спеціалізованому ресурсі firms.modaps.eosdis.nasa.gov.

Міністерство оборони Росії заявило, що удару завдали Збройні сили України десятьма крилатими ракетами та безпілотними катерами. Також відомство підтвердило пошкодження двох російських військових кораблів. Окупаційна влада Севастополя повідомляла про 24 потерпілих.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України заявило, що пошкоджено великий десантний корабель і підводний човен РФ. “Є пошкодження судноремонтного заводу імені Орджонікідзе в місті Севастополі, зокрема обладнання. Якщо говорити про плавзасоби, то ми можемо зараз підтвердити ураження великого десантного корабля та підводного човна”, – заявили в розвідці.

Як повідомляв ІМІ, 10 травня 2023 року журналісти Крим.Реалії опублікували інтерактивну мапу з 223 чинними, тимчасовими та законсервованими військовими об'єктами Російської Федерації в тимчасово окупованому Криму. Мапа також доступна і англійською мовою.

У червні Крим.Реалії оновило інтерактивну мапу російських військових об'єктів у Криму, додавши місця розташування та супутникові знімки окопів, фортифікаційних споруд, а також місць вибухів та пожеж через ймовірні удари ЗС України по різних точках на Кримському півострові. 

Після цього окупаційний парламент Криму запропонував притягувати до адміністративної відповідальності за поширення інформації про військові об'єкти, що розташовані в Росії.

Liked the article?
Help us be even more cool!