ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісти “Інформатора” підозрюють місцевого активіста у використанні торговельної марки сайту

04.12.2019, 15:36
Фото – фейсбук Інформатора
Фото – фейсбук Інформатора

Редакція порталу “Інформатор” підозрює дніпровського активіста Костянтина Більцана в незаконному використанні торговельної марки ресурсу. Про це представниці ІМІ в Дніпропетровській області повідомила заступниця директора “Інформатора” Ольга Палій.

За її словами, 3 грудня співробітники “Інформатора” помітили, що Костянтин Більцан створив сторінку у фейсбуці з однойменною назвою та використанням фірмової графіки ресурсу “Інформатор”.

“Ми розцінюємо це як підготовку до якихось провокацій. Тому що Костянтин Більцан багато разів публічно негативно висловлювався про “Інформатор”, причому абсолютно немотивовано. Зокрема, на своїй сторінці він ображав головну редакторку “Інформатора” Христину Лях. Ми не знаємо, який контент там буде, але в будь-якому разі це незаконне використання нашої торговельної марки, тому що Костянтин Більцан жодного стосунку до “Інформатора” не має. Ми занепокоєні, якщо там почне публікуватися не зовсім коректна інформація. Тому поки що ми поскаржились у Фейсбук, далі дивитимемося, який контент там з'явиться”, – розповіла Ольга Палій. 

Костянтин Більцан на прохання прокоментувати ці підозри зазначив, що не знає про це нічого, та звинуватив “Інформатор” у публікації замовних матеріалів.

“Я використав? Скажіть, будь ласка, чому така помийка, як сайт “Інформатор”, пише бруд на людей у принизливій формі, в образливій формі. Чому вас це питання не турбує? Розберіться, я до вас офіційно звертаюсь, як політик, як майбутній кандидат на пост міського голови Дніпра, прошу розібратися, чому сайт “Інформатор”, який належить політику Мішалову займається замовними публікаціями в принизливій формі, коли там поширюється неправдива інформація. Ви мені тепер телефонуєте, що хтось зареєстрував якусь групу?! Я не знаю, хто і що зареєстрував. У мене сторінок у фейсбуку немає”, – сказав він.

Як повідомляв ІМІ, 1 листопада редакція дніпровського ресурсу “Інформатор” повідомила, що невідомі розклеюють наліпки з логотипом сайту на автомобілі дніпрян.

Liked the article?
Help us be even more cool!