ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

“Інформатор” заявляє про розповсюдження в Дніпрі фейкової реклами від імені їхньої редакції

01.11.2019, 15:20
Фото – "Інформатор"
Фото – "Інформатор"

Редакція дніпровського ресурсу “Інформатор” заявляє, що невідомі розклеюють наліпки з логотипом сайту на автомобілі дніпрян. Про це представниці ІМІ в Дніпропетровській області повідомила заступниця директора “Інформатора” Ольга Палій.

Протягом останнього тижня до редакції телефонують мешканці Дніпра та скаржаться на те, що наліпки з логотипом “Інформатора” були наклеєні на лобове скло, номерний знак або інші поверхні їхніх автомобілів.

“З чим конкретно це може бути пов'язане, ми не можемо сказати, бо пишемо ми багато різного. Та періодично деякі люди, які потрапляють у наш об'єктив, особливо якщо вони ведуть себе не надто добре, залишаються незадоволені. Доволі часто нам телефонують та вимагають, аби ми щось зняли (зняли публікацію чи фото із сайту. – Ред.). Звісно, ми це ігноруємо, адже ми працюємо за законом, і якщо ти щось порушив і вів себе як невідомо хто, значить відповідай, принаймні моральним осудом”, – сказала Палій. 

Вона не виключає, що хтось намагається звести з ними рахунки.

“Пишемо ми і про справи міськради не завжди компліментарно, тому я розумію, що ця акція не надто дорога і те, що писали люди в коментарях, це якісь молоді громадяни займаються цим хуліганством. Можливо, хтось за не надто великі гроші роздрукував наш логотип, який усім відомий, найняв якихось людей, які це роблять. Нам дуже шкода, що від того, що хтось намагається звести рахунки з нами, страждають люди, які до цього непричетні”, – прокоментувала ситуацію Ольга Палій.

Представники редакції до поліції не зверталися, бо поки що юридично не вбачають себе потерпілою стороною. Але радять це робити всім, хто до них звертається зі скаргами на такі наліпки.

Liked the article?
Help us be even more cool!