ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісти Донбас.Реалії потрапили біля Бахмута під російський обстріл

23.03.2023, 10:35
Фото – Ben Zion Lazarevych
Фото – Ben Zion Lazarevych

Кореспонденти Донбас.Реалії потрапили 22 березня під російський обстріл біля Бахмута. Про це повідомляється в телеграм-каналі проєкту.

Як розповів кореспондент Єгор Логінов, вони за кілька кілометрів від передової знімали роботу українських військових, у цей час війська Росії розпочали обстріл позицій з мінометів та “градів”. 

“Накрили наші позиції, але ми встигли забігти в бліндаж. Просиділи обстріл і поїхали”, – сказав журналіст.

За словами Логінова, постраждала лише машина. Один з осколків зайшов у двері авто, пройшов через сидіння водія і застряг у журналі “Сухопутні війська ЗСУ” на сторінці з Валерієм Залужним. “Можемо сказати, що наш головнокомандувач зупиняє навіть уламки”, – додав Єгор та показав уламок, який застряг у виданні.

“Головне, всі живі”, – зазначив журналіст.

Уламок, який пройшов скрізь авто та зупинився в журналі. Фото скриншот з відео Донбас.Реалії

Як повідомляв ІМІ, журналісти Радіо Свобода неодноразово потрапляли на Донбасі під обстріл. Так, 28 травня 2022 року кореспондент Радіо Свобода Мар’ян Кушнір разом з фотокором Сергієм Нужненком потрапили під обстріл російських військ біля Бахмута. Журналісти знімали сюжет про контратаку українських військових, і позиції ЗСУ обстрілювала російська артилерія. 11 березня 2022 року Мар’ян Кушнір отримав контузію внаслідок удару російських військ на Київщині.

Liked the article?
Help us be even more cool!