ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістці NewsOne наклали гіпс на руку після нападу продавця масок

26.03.2020, 13:30
Фото - newsone.ua
Фото - newsone.ua

У місті Красилів (Хмельницька область) 25 березня продавець масок напав на знімальну групу телеканалу NewsOne під час проведення журналістського розслідування. Внаслідок нападу журналістці наклали гіпс на руку. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

Згідно з повідомленням, до редакції телеканалу звернулися мешканці міста в зв'язку з несанкціонованою торгівлею медичними масками невідомого походження. 

“Коли журналістська група приїхала з'ясувати ситуацію, то продавець масок почав всіма способами перешкоджати зйомці: накинувся на кореспондентку, вирвав у неї з рук мікрофон, сховав маски і завдав журналістці тілесні ушкодження. Після звернення в лікарню, у кореспондентки телеканалу зафіксували численні ушкодження руки і пальців, їй наклали гіпс”, - повідомляє канал. 

Після інциденту журналістка звернулася в місцеве відділення поліції. 

Згідно з повідомленням Нацполіції у Хмельницькій області, за фактом спричинення тілесних ушкоджень журналістці телеканалу Слідчі Красилівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 статті 345¹ “Погроза або насильство щодо журналіста”. Санкція статті за умисне заподіяння журналісту легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку зі здійсненням ним законної професійної діяльності передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. 

“29-річний власник магазину, який здійснює торгівлю засобами особистої гігієни, намагався вирвати упакування з медичними масками, в результаті чого пошкодив руку журналістці, яка здійснювала зйомку сюжету щодо продажу медичних масок у його торговельному закладі”, - повідомили в поліції.

Розслідування триває, призначена судово-медична експертиза для встановлення ступеня тяжкості заподіяних тілесних ушкоджень.

Liked the article?
Help us be even more cool!