ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістка з Одещини повідомила про погрози. Поліція відмовляє в розслідуванні

10.06.2022, 17:00
Фото – фейсбук Галини Халимоник
Фото – фейсбук Галини Халимоник

Журналістка, редакторка видання “Біляївка сіті” (Одещина) Галина Халимоник заявила, що місцевий мешканець погрожує їй фізичною розправою, а місцева поліція відмовила в розслідуванні.

Про це вона повідомила у своєму блозі та представнику ІМІ в Одеській області. 

За словами журналістки, погрози надійшли в травні 2022 року від мешканця міста Біляївка Олександра Савка, який на своїй фейсбук-сторінці опублікував допис, де присутні натяки на агресію: “А, Галино, у вас ще є сили та терпіння писати та замовляти з-за кордону? Чи немає совісті додому? Так, цього мало... Адже, коли ти повернешся, ти знаєш, що на тебе чекає, правда? Пам'ятай, Галю, тебе з цього світу заберуть... За всі твої плітки, за всі твої фейкові пости, за всі твої фейкові "публікації", за всі використані картинки дітей через твій смердючий піар. Чекаю на тебе... Вдома... Kurwa...” 

Фото – bilyayivka.city

Журналістка пов’язує цей інцидент зі своєю журналістською діяльністю, оскільки конфлікт виник через статтю про перейменування вулиці Московська в Біляївці. Після цього чоловік почав залишати свої коментарі, редакція навела їх:

Як повідомила Галина Халимоник представнику ІМІ в Одеській області, вона написала заяву до правоохоронних органів. Вже 2 червня прийшла відповідь від Одеського районного управління №2, що під час розгляду цього звернення не знайдено об’єктивного підтвердження факту скоєння кримінального правопорушення. Водночас у документі за підписом начальника цього управління зазначається, що з громадянином Савком була проведена профілактична бесіда. 

Журналістка не погодилася з позицією поліції та готує нову скаргу до суду та прокуратури.

Фото надане Галиною Халимоник представнику ІМІ

Liked the article?
Help us be even more cool!