ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістка ТСН під час знімання сюжету на фронті отримала контузію

Фото – ТСН
Фото – ТСН

Кореспондентка ТСН Юлія Кирієнко отримала 19 липня контузію в зоні бойових дій на Донеччині, де знімала матеріал про українських захисників, повідомляє ТСН та “Детектор медіа”.

Юлія уточнила, що це сталося на позиціях Збройних сил України.

“Росіяни почали прицільний обстріл чи то з танка, чи з то гаубиці – ми не встигли зрозуміти. Відчули на собі п'ять прильотів, два з яких – прицільно в бліндаж, у якому ховались. На щастя, під час перезарядки їхньої гармати ми встигли сісти в машину і виїхати з-під обстрілу”, – розповіла журналістка.

Вона повідомила, що ще в дорозі відчула, що почувається погано. Військові відвезли її до медиків у стабілізаційний пункт, де їй підтвердили легку контузію.

“Ну привіт, перше бойове травмування. Руський танк чи то гаубиця зробила мені контузію. Тепер і я пацієнтка стабпункту. P.S. Дали кисню. Вже веселіше”, – написала в себе у фейсбуці журналістка.

19 липня на ТСН вийшов сюжет Юлії Кирієнко про знищення українськими військовими на одному з напрямків російської техніки, а також про роботу медиків у стабілізаційному пункті біля Бахмута.

Юлія Кирієнко – воєнна кореспондентка, на лінії фронту працює з 2014 року, висвітлює події на передовій у гарячих точках. Чоловік Юлії захищає Україну в лавах ЗСУ з перших днів війни. У березні 2022 року його нагородили медаллю “За мужність”. Саме він розбив голову колони ворожих танків, яка йшла на Бровари на початку повномасштабного вторгнення.

Як повідомляв ІМІ, у березні 2022 року знімальна група ТСН – журналістка Юлія Кирієнко та оператор Володимир Рибачок – потрапила під артилерійські обстріли російських окупантів на Київщині.

Liked the article?
Help us be even more cool!