ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістка "НикВести" опинилася під завалами після влучання російської ракети в її будинок у Миколаєві

27.04.2023, 14:13
Фото – скриншот з відео 5 каналу
Фото – скриншот з відео 5 каналу

Журналістка видання “НикВести” Олена Козубовська опинилася під завалами після влучання російської ракети “Калібр” у п'ятиповерховий будинок, який було зруйновано в центрі Миколаєва. Вона отримала травми рук.

Про це повідомляє представниця ІМІ в Миколаївській області.

Загалом у ніч на 27 квітня росіяни випустили по Миколаєву чотири ракети типу “Калібр” з акваторії Чорного моря. У центрі міста ракета влучила в кілька багатоповерхових житлових будинків. 23 поранених перебувають у лікарні, ще близько 20 травмованих отримали медичну допомогу на місці.

Як розповіла Олена Козубовська, приліт був близько першої ночі, одразу за ним ще один. Журналістка пам’ятає, що вже опинилася під завалами.

“Я спочатку подумала, що будинок завалило. Я була на підлозі, прикривала голову руками. Мені допомогла вибратися молодша сестра. Потім зрозуміла, що на мене обвалилася внутрішня стіна. Я не постраждала, лише отримала незначні травми рук”, – розповідає Олена.

Поряд з будинком був розташований автомобіль журналістки, в нього потрапив уламок ракети, що спровокувало пожежу, – її машина згоріла.

Зараз Олена разом з родиною перебуває на місці та розбирає завали.

Фото представниця ІМІ в Миколаївській області

Liked the article?
Help us be even more cool!