ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістка каналу "Україна" отримує погрози через матеріали про АТО

25.09.2017, 11:10
Фото - Фейсбук Тетяна Уралова

Кореспондентка телеканалу “Україна” в місті Маріуполі (Донецька область) Тетяна Уралова отримує погрози в соцмережі Facebook через свою журналістську діяльність, пов’язану з висвітленням подій у зоні АТО, та патріотичну позицію. Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на прес-службу телеканалу.

Тетяна Уралова регулярно готує інформаційні матеріали з передової. Коментарі, що містять прямі погрози та ображають її честь та гідність, розміщені під постами на сторінці журналістки у Facebook.

У коментарях, зокрема, сказано, що прізвище Уралової вже “занесено в списки для помсти”, до яких також заносяться дані українських військових, волонтерів та всіх, хто підтримує українську армію. У погрозах йдеться про те, що адреса проживання Тетяни Уралової не є таємницею і тому з нею легко розправитись, також в них містяться образи на адресу кореспондентки, Української держави та української армії.

“Я живу і працюю в Маріуполі все життя. Починаючи з 2014 року, готую переважно сюжети з зони АТО, багато зустрічаюсь і спілкуюсь з нашими бійцями, з ветеранами. Ніколи не приховувала своїх проукраїнських поглядів. До останнього часу жодних погроз чи неприязні через свою патріотичну позицію не відчувала. Але віднедавна в соціальних мережах почали надходити погрози”, – розповіла Тетяна Уралова.

За фактом погроз на адресу журналіста, пов’язаних з виконанням професійних обов’язків, телеканал “Україна” підготував звернення до правоохоронних органів.

Liked the article?
Help us be even more cool!