ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістка Delo.ua постраждала від газу, застосованого поліцією до прихильників Саакашвілі

05.12.2017, 13:10
Фото - Радіо Свобода

Сьогодні, 5 грудня, кореспондентка інтернет-видання Delo.ua Наталія Міняйло постраждала унаслідок застосування газу поліцією до прихильників Михайла Саакашвілі. Про це журналістка повідомила ІМІ.

За її словами, інцидент стався на вулиці Трьохсвятительській, де вона вела зйомку подій.

Журналістка зауважує, що газ застосовувався саме до прихильників Саакашвілі, а не до неї.

“Я знімала, як люди штовхають машину Саакашвілі. Я була біля машини. Мене в груди штовхнув поліцейський, але я не думаю, що він знав, що я є журналісткою, оскільки на мені не було ніяких ознак. Потім поліція застосувала газ до людей. Були люди, яким в очі потрапило, а я вдихнула і мені пекло в горлі”, - розповіла Наталія Міняйло.

Нагадаємо, сьогодні, 5 грудня, Служба безпеки України спільно з Генеральною прокуратурою затримали лідера “Руху нових сил” Міхеїла Саакашвілі після обшуку в його помешканні вул. Костьольній, 7, в центрі Києва. Його затримали в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 256 Кримінального кодексу України – “Сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їхньої злочинної діяльності”.

Проте автомобіль правоохоронців із Саакашвілі всередині заблокували прихильники політика, вони почали споруджувати поруч барикади. Поліція застосовувала сльозогінний газ, повідомляє з місця подій кореспондент Радіо Свобода.

У сутичках між правоохоронцями і прихильниками Саакашвілі у центрі Києва постраждали декілька людей, повідомляє Міністерство внутрішніх справ України, повідомляє Радіо Свобода.

Liked the article?
Help us be even more cool!