ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістів "України" та ICTV не пускали знімати навчання на Донбасі

10.03.2020, 13:08
Фото - ukrinform.ua
Фото - ukrinform.ua

10 березня знімальні групи телеканалів “Україна” та ICTV не пропустили знімати навчання інженерних військ у Карлівці Донецької області через нібито “секретність” цих навчань. Проте згодом журналістів пропустили, повідомляє “Детектор медіа”.

Про проблеми з допуском до Карлівки на своїх сторінках у Facebook написали журналіст ТРК “Україна” Єгор Логинов та кореспондентка ТСН (1+1) Наталя Нагорна.

Редакторка фонду “Повернись живим” Ольга Омельянчук у коментарях під постом  Нагорної написала, що проблема вже вирішена, однак деталей не уточнила.

Пізніше журналісти видалили свої пости в Facebook.

Нагадаємо, 30 жовтня 2019 року кореспондент ТСН повідомив, що українських журналістів не пускають у зону відведення військ на Донбасі. Проїзд для журналістів закритий до Катеринівки та Золотого-4 Луганської області, у районі яких з 29 жовтня розпочалося розведення сил і засобів від лінії розмежування. 

29 жовтня о 12.00 в Луганській області у районі Золотого-4 почався процес розведення сил з обох сторін на відстань в один кілометр від лінії зіткнення в обидва боки.

Liked the article?
Help us be even more cool!