ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Українських журналістів не пускають до зони відведення військ на Донбасі

31.10.2019, 12:31
Фото – ТСН
Фото – ТСН

Проїзд для журналістів закритий до Катеринівки та Золотого-4 Луганської області, у районі яких із 29 жовтня розпочалося розведення сил і засобів від лінії розмежування. Як повідомляє кореспондент ТСН з посиланням на штаб Операції Об’єднаних сил, пресу пустять лише за три-чотири дні, передає "Детектор медіа".

"Поки рішення і заяви штабу ООС про те, що журналісти матимуть доступ до зони відведення військ, не відповідає дійсності. Поки ми не можемо бачити, що відбувається. Це відведення можна назвати "тихим", бо українська преса не бачить, як триває відведення. І власне, ми не можемо сказати, що відбувається за КПВВ "Золоте", – каже кореспондент Руслан Ярмолюк.

Водночас у сюжеті були використані кадри каналу міністерства оборони РФ "Звезда". На це звернув увагу журналіст Роман Бурко: "На телеканалі "1+1" у сюжеті ТСН вже сказали, що українських журналістів не допускають у зону відведення військ, а в стрімах відео, не маючи можливості зняти свої матеріали, показують вставки з ТРК МО РФ "Звєзда".

Liked the article?
Help us be even more cool!