ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістів "Прямого" не пустили на захід влади попри акредитацію

30.09.2019, 10:15
Фото – скриншот з відео "Прямого"
Фото – скриншот з відео "Прямого"

Знімальну групу телеканалу “Прямий” не пустили на презентацію Міністерства цифрової трансформації. Про це 27 вересня в прямому ефірі повідомила кореспондентка “Прямого” Ганна Дзьоба.

За її словами, їх не пустили, хоча вони завчасно акредитувалися.

“Журналістів нашого каналу на презентацію не пустили, попри те що ми завчасно пройшли акредитацію, а сам захід передбачав вільний доступ. Як нам пояснили, за офіційним запрошенням потрапили вісім телеканалів, серед яких 112, NewsOne та “1+1”, а також декілька інформагентств, серед яких “Новое время”. Чому саме нашу знімальну групу не пустили – не пояснили. Навіть у додатковий лист акредитації телеканал “Прямий” відмовилися додавати”, – сказала вона.

Також журналістка додала, що на заході мали бути присутніми Президент Володимир Зеленський, Прем'єр-міністр Олексій Гончарук, запрошені міжнародні дипломати, посли.

“Утім, нас позбавили можливості з усіма ними поспілкуватися”, – сказала кореспондентка.

Вона також зазначила, що для інших ЗМІ, які не потрапили на презентацію, організатори зробили посилання на онлайн-трансляцію.

“Для тих, хто не зміг потрапити на презентацію, зробили закрите посилання на онлайн-трансляцію заходу. Лише в такий спосіб ми зможемо дізнатися, які теми будуть обговорюватися на презентації”, – повідомила Дзьоба.

Liked the article?
Help us be even more cool!