ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналіста ZIK достроково відсторонили після трансляції мітингу

03.07.2019, 11:35
Фото – фейсбук Ігоря Кримова

Випускового редактора телеканалу ZIK Ігоря Кримова, який 2 липня показав в ефірі мітинг на майдані Незалежності в Києві проти реєстрації певних кандидатів у депутати, достроково відсторонили від посадових обов’язків.

Про це він повідомив 3 липня ІМІ.

За його словами, після вчорашнього ефіру пізно ввечері йому в приватні повідомлення написала шеф-редакторка телеканалу Дар’я Гордійко, повідомивши, що замість нього 3 липня ефір випускатиме інша людина.

“О 22.11 на фейсбуці вона мені написала, що, "Ігоре, завтра замість тебе ефір випускатиме інша людина". На моє уточнення, що я працюю до 5 липня, вона відповіла: “Добре, приходить завтра передавати справи”. Я піду сьогодні, бо до 5 липня маю працювати. Проте я не знаю, який тепер функціонал у мене буде і не знаю людину, якій маю передати справу. Але сподіваюсь, що дізнаюсь це пізніше на телеканалі”, – сказав Кримов.

Він пояснив, що написав минулого тижня заяву про звільнення за власним бажанням через “запровадження вказівок, що треба давати, як треба саме висвітлювати ту чи іншу подію”. І мав працювати на каналі до 5 липня. Проте після вчорашньої трансляції стріму Громадського його достроково відсторонили.

Як повідомляв ІМІ, працівникам телеканалу ZIK, який купив соратник Віктора Медведчука Тарас Козак, заборонили висвітлювати акцію протесту 2 липня на майдані Незалежності. Втім, попри заборону, випусковий редактор Ігор Кримов показав мітинг, який транслювало Громадське.

Liked the article?
Help us be even more cool!