ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналіст видання "Ґвара Медіа" потрапив на Харківщині під російський обстріл

На Харківщині під російський обстріл 18 жовтня потрапив журналіст видання “Ґвара Медіа“ Денис Клименко. Про це Денис повідомив представниці Інституту масової інформації Валентині Троян. 

За словами Дениса, він потрапив під обстріл під час роботи з бригадою “Хартія” біля села Липці.

“Ми були на позиціях піхоти, і під час запису інтерв’ю з бійцем почався обстріл лісу, у якому ми перебували, тривав він близько години. На відео записано, власне, як декілька снарядів влучили поряд з окопом, де ми сиділи”, – розповів журналіст. 

Журналіст видання “Ґвара Медіа“ Денис Клименко, фото – фейсбук журналіста

Він додав, що ніхто не постраждав і всі залишилися живі. 

“Це був, напевне, перший жорсткий обстріл, під який я потрапив, було страшно, але закінчилося все добре”, – сказав Денис.

Крім того, журналіст розповів, що того дня вночі їх засік російський дрон і знову почався обстріл.

“Загалом, ми пройшли того дня близько 15 км пішки, і також, коли ми вже вночі виходили з позицій із бійцями, нас засік російський дрон і знову почався обстріл, цей момент уже не був зафільмований, близько чотирьох снарядів просвистіли над нами й упали також поруч, але пощастило, що нікого не зачепило і ми дісталися до безпечної зони неушкодженими”, – розповів Денис Клименко.

Як повідомляв ІМІ, 10 жовтня під російський обстріл потрапила знімальна група проєкту “Донбас Реалії” (Радіо Свобода) під час знімання військових на Донеччині на бахмутському напрямку. Кореспондент Роман Пагулич отримав контузію.

Liked the article?
Help us be even more cool!