ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналіст ТСН Костянтин Грубич захворів на COVID-19

31.08.2020, 12:52
Фото – скриншот з відео 1+1
Фото – скриншот з відео 1+1

Журналіст ТСН телеканалу 1+1 Костянтин Грубич захворів на COVID-19. Про це він повідомив 30 серпня на своїй сторінці у фейсбуці.

Він вважає, що інфікувався коронавірусом під час поїздки на Волинь.

За словами Грубича, про позитивний результат тесту на COVID-19 він дізнався 24 серпня. Тест вирішив зробити перед виходом на роботу після відпустки. Також коронавірус виявили в його дружини.

“Протягом поїздки на Шацькі озера в нашій родині сталася, як нам думалося, застуда – у кожного по-своєму сценарію. Почала донька Влада – чотири дні сильно боліло горло і нежить. Потім занедужала дружина Світлана – горло, температура 38,2, головний біль, кашель. Син Ярослав почав кашляти, але без температури, на оці проявився кон'юнктивіт, боліла голова. Мені два вечори було зле, температура була не вище 37,2, кашлю не було, голова боліла і спину ламало: я думав, що обпікся, доки ходив в озері по 200 метрів до глибини. Словом, ми вирішили – ГРВІ, бо перепади нічної і денної температур на Світязі сягали 20 градусів. Лікувалися по-похідному: пили чаї, збивали температуру, і за кілька днів усе минуло. Начебто”, – розповів Костянтин.

Після повернення додому рідним Костянтина Грубича знову стало зле.

“Уже в Києві повторно затемпературила Світлана. Їй було кілька днів ой як негарно: кашель, ознаки гаймориту, плигання температури. Пік припав на вихідні, коли сімейний лікар недосяжний. Зле було і Ярославу: посилився кашель і запалення на оці. У нас усе ж побував терапевт, прослухав усіх, нічого серйозного в легенях не почув, але ПЛР-тести порадив здати. Знаючи, що завтра на роботу, ми з донькою скористалися страховкою і здали ПЛР-тести. Результати отримали різні: Влада не має коронавірусу, я – навпаки”, – написав Грубич.

Зараз журналіст перебуває на лікарняному.

“Ставити крапку в нашій історії ой як зарано. Прислухаюся до себе і до членів родини. Нікому не відомо, як вірус поведе себе далі, і тому своєму відносно нормальному самопочуттю радію обережно”, – написав він.

Як повідомляв ІМІ, раніше ведуча “ТСН. Ранок” (“1+1”) Марічка Падалко та двоє її дітей захворіли на COVID-19.

Liked the article?
Help us be even more cool!