ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Телеведуча Марічка Падалко та двоє її дітей захворіли на COVID-19

25.08.2020, 13:27
Фото – фейсбук Марічки Падалко
Фото – фейсбук Марічки Падалко

Ведуча “ТСН. Ранок” (“1+1”) Марічка Падалко та двоє її дітей захворіли на COVID-19, повідомляє ТСН.

Як розповіла Падалко, її син уже одужав і з ним усе гаразд. А от ведуча та її старша донька потроху відновлюють сили. Водночас її молодшу доньку та чоловіка вірус оминув.

Падалко розповіла, як вона з дітьми виявила в себе COVID-19.

"Наприкінці липня наш 13-річний син повернувся з "горлом" з футбольних зборів у Вінниці. Відіспався (він завжди після зборів багато спить, тому ми нічого не запідозрили), попив багато чаю і повернувся до тренувань. Пізніше на горло поскаржилася його сестра (11 р.). За кілька днів вона почала сильно кашляти, і я повезла її до найближчої клініки за містом. Діагностували обструктивний бронхіт, призначили інгаляції. Здали ПЛР-тест за моїм наполяганням, бо симптоматично це поки не виглядало лікарям як коронавірус, особливо через те, все літо дитина безвилазно прожила на дачі", – написала вона.

За словами ведучої, поки вони чекали на результати аналізу, її донька Маша майже одужала, але за п'ять днів у дівчинки різко підскочила температура до 40,3 і посилився кашель

"Повертаємося до клініки: там тепер підозрюють лівосторонню пневмонію і відправляють на КТ. Я вже на той момент не виходжу на роботу через побоювання, що вдома COVID, і повідомляю про підозру свої "контакти", хоча цей діагноз досі ми не знаємо. Коли нарешті прийшов результат тестування доньки й підтвердив COVID-19, перші симптоми почала відчувати я. Знов-таки "горло". І ще я багато і неконтрольовано спала. Так миттєво і надовго відключатися можна лише на початку вагітності. Температура невисока – 37,4. Але при моїх стабільних 35,8 це відчувалося і без термометра", – зізналася Марічка

Падалко поділилася, що коли їй приїхали робити тест, то вона вже дуже сильно кашляла.

"Було відчуття "стороннього тупого предмета" в грудях, горіло і дуже боліло постійно обличчя. Але наступного дня прийшов "негативний", як не дивно, результат ПЛР-тесту. А лікарі вже діагностували бронхіт і відправили з підозрою на пневмонію на КТ. Одночасно взяли ІФА-тест на імуноглобуліни igM – це антитіла, що з’являються в розпал хвороби. Аналіз крові їх виявив, але в недостатній кількості для підтвердження діагнозу", – пояснила ведуча.

Також Марічка зізналася, що в зоні ризику опинилися її батьки, з якими вона бачилася нещодавно. Але, на щастя, вони не захворіли.

Падалко поділилася, що в неї за відчуттями вже гостра фаза позаду, але вона все ще багато спить і приймає знеболювальні, бо в неї дуже болять м'язи, і цей біль не дає засинати.

Як повідомляв ІМІ, телеведуча Ольга Фреймут захворіла на COVID-19.

Liked the article?
Help us be even more cool!